Sommar på Fridhem

NU är våra kurser öppna för anmälningar! Vi har över 60 olika kurser under sommaren och vår ambition är att erbjuda kurser av högsta kvalitet, i en öppen och välkomnande miljö. Som gäst hos oss bor du på skolans internat och äter alla mål i vår härliga matsal. På kvällarna har vi både bar och underhållning som är öppen för alla. Det är ett helhetskoncept helt enkelt!

Observera att vi erbjuder rabatter på flera av våra boenden! Till exempel om du bor med en vän i ett dubbelrum utanför skolområdet får ni hela 2000kr i rabatt för rummet! Så varför inte bjuda med en vän?

Alla våra rabatter hittar du under Praktisk information.

Varmt välkomna!

 

Sommar på Fridhem  - 1460 x 1481

 

Sommar på Fridhem, en plats för alla. 

Fridhems Folkhögskolas sommarkursverksamhet har med åren vuxit till att bli en av de största i Sverige. Med ett 80-tal kurser, som varje sommar lockar till sig över 1100 kursdeltagare från hela landet, har Sommar på Fridhem blivit en självklar del av sommaren för många. En älskad samlingsplats dit folk återvänder år efter år. Fridhem ska vara en sån plats. En oas, ett pax, en liten del av jorden, där du kan ge dig själv tid att bara vara du för en stund. Oavsett om du vill fylla på batterierna eller kasta dig ut i det okända, dansa eller skriva, skratta eller begrunda så är Fridhem stället för dig. Att gå en av alla de spännande sommarkurser som finns på Fridhem är förstås fantastiskt på många sätt, men att man dessutom träffas så många andra människor, som också gett sig själv tiden, är nog den största behållningen när man går en sommarkurs på Fridhem.  Fridhem ska vara en trygg och välkomnande plats där du kan fördjupa, förvånas, förundras och förtydliga dig själv. Eller också bara vara.