Sommar på Fridhem 2021

Sommaren är förbi för denna gång, och vilken sommar det blev! Vi vill säga tack till alla kära gäster som varit hos oss i sommar, och till alla handledare! Vi fick lära känna några nya handledare, såsom Bortas Josefine Andersson och Lasse Beischer från 123 Schtunk och Täpp-Lars, samt återse några gamla godingar såsom Ria Roes och Jan Pedersen. Stort tack!

Nu laddar vi om! Under hösten påbörjas arbetet inför Sommaren 2022 och har du förslag på kurser du skulle vilja se på skolan kan du med fördel melja sommar@fridhemsfolkhogskola.se. Håll utkik här och på våra sociala medier för att ha koll på det senaste kring nästa sommar.

Ha en fin höst!

 

Sommar på Fridhem 2021 - 1460 x 973

 

Sommar på Fridhem, en plats för alla. 

Fridhems Folkhögskolas sommarkursverksamhet har med åren vuxit till att bli en av de största i Sverige. Med ett 80-tal kurser, som varje sommar lockar till sig över 1100 kursdeltagare från hela landet, har Sommar på Fridhem blivit en självklar del av sommaren för många. En älskad samlingsplats dit folk återvänder år efter år. Fridhem ska vara en sån plats. En oas, ett pax, en liten del av jorden, där du kan ge dig själv tid att bara vara du för en stund. Oavsett om du vill fylla på batterierna eller kasta dig ut i det okända, dansa eller skriva, skratta eller begrunda så är Fridhem stället för dig. Att gå en av alla de spännande kurser som finns på Fridhem är förstås fantastiskt på många sätt, men att man dessutom träffas så många andra människor, som också gett sig själv tiden, är nog den största behållningen när man går en sommarkurs på Fridhem.  Fridhem ska vara en trygg och välkomnande plats där du kan fördjupa, förvånas, förundras och förtydliga dig själv. Eller också bara vara.