SMF Kurs

SMF Kurs

Studiemotiverande folkhögskolekurs

Saknar du fullständigt betyg från gymnasiet och funderar du på om du vill börja plugga igen? Är du kanske osäker på om du verkligen vill eller kan?

På Fridhems folkhögskola driver  vi en 13 veckors  studiemotiverande kurs för dig som saknar gymnasiebetyg.  Kursen genomförs i samarbete med Arbetsförmedlingen och du behöver vara inskriven där för att kunna börja hos oss.

Under kursens gång kommer du att upptäcka hur det är att läsa vid folkhögskola och dessutom prova på skolans ämnen på nya och intressanta sätt. Undervisningen och aktiviteterna kommer vara anpassad efter dina behov och önskemål. Vårt mål med kursen är att du ska känna en ny motivation och lust till att börja plugga igen.

En skoldag kan som exempel innehålla filmvisning med gemensamma diskussioner, studiebesök på övriga folkhögskolan eller samtal om olika studiemöjligheter framöver.

Du går den studiemotiverande kursen för att få en ny lust att studera och för att få en överblick över dina studiemöjligheter, därför får du inga betyg från oss.

Låter det intressant? Kontakta gärna oss som jobbar med kursen.

Reception: info@fridhemsfolkhogskola.se