SOMMARSÖNDAG PÅ FRIDHEM - ALLSÅNG PÅ SKÅNSKA 28 JULI

SOMMARSÖNDAG PÅ FRIDHEM - ALLSÅNG PÅ SKÅNSKA 28 JULI

SOMMARSÖNDAG PÅ FRIDHEM - ALLSÅNG PÅ SKÅNSKA  28 JULI - 1460 x 2065

Allsång på skånska är en alldeles särskild allsång där vi kör Allsångs-gympa för lungorna och själen med en allsångsledare som springer runt och ser till att hela publiken är med på resan. Detta är en kväll med fart och fläkt!
Allsång på skånska började resan 2021 på Slottsträdgårdens Kafe i Malmö och spred sedan ut tentaklerna till Arlövs teater sommaren 2022.
Under tre sommarsäsonger har Malmöborna sjungit i alla sina egna tonarter i högan sky med ett enda mål: att få ny härlig energi och spräcka himlavalvet med sångglädje.


Sångerskan Sandra Marielle leder allsången med en härlig energi och glädje. Bandet är fantastiskt. Sångerskan är en av södra Sveriges mest anlitade sångerskor med både eget material på Spotify, sångerska med Roger Berg Big Band och Rogers Sisters; delat samma scen som Gunhild Carling, Andreas Weise, Danne Stråhed och många fler, samt en kommande föreställning om Monica Zetterlunds tid i New York. 

Svalöv! Dags att ta fram era inre trumpeter och basuner, stämda som ostämda, oavsett tonarter och bara basunera och brääääk ut budskapet över hela  Skåne län att snart är det Allsångsgympa med Allsång på skånska (eller önskad språkvariant) för hela slanten och med hela kroppen!  Nu räknar vi stadigt ner till Allsång på skånska på Fridhems folkhögskola!

Bandet: 
Carlos Cea-basist och kapellmästare 
Johan Hallström-trummor och sång 
Kevin Hosford-klavir och sång 
Johan Thuresson- elgitarr